Urmărire ca-n filme cu focuri de armă, în Timișoara. Şoferul fugar a condus kilometri întregi pe jantă (Video)

urmarire timisoara

Urmărire ca-n filme de aproape o oră, pe străzile din Timişoara, cu zeci de focuri de armă trase de polițiști spre un şofer fugar, care a condus kilometri întregi fără roată în partea dreaptă față.

Totul a început în această noapte, cu puțin timp înainte de ora 3, un echipaj de poliţie a făcut semn unui Ford să oprească, maşina având numere de înmatriculare provizorii.
Șoferul a ignorat semnalul agenților. Ba mai mult, a accelerat.

Imediat, polițiștii au plecat în urmărirea fugarului și au solicitat întăriri. Toate mașinile de Poliție care erau pe teren au pornit pe urmele vitezomanului.

Fugarul s-a întreptat spre centrul oraşului, unde a intrat pe contrasens şi a fost pe punctul de a lovi doi agenţi care au încercat să-l blocheze. Nimic nu l-a putut opri din cursă – nici somaţiile, nici zecile de focuri de armă trase pe timpul urmăririi.

Şoferul a rulat kilometri întregi doar pe jantă

Şoferul a rămas fără cauciucul din dreapta față și a continuat să ruleze kilometri întregi doar pe jantă cu viteză ce a depăşit şi o sută de kilometri la oră.

Mai multe gloanţe au găurit caroseria şi luneta maşinii. Cursa s-a oprit după ce a fost lovit şi cauciucul din stânga faţă şi mașina urmărită a fost acroșată de un echipaj al Poliţiei, conform observator.tv.

Şoferul a fost scos din mașină și pus pe asfalt, unde a fost imobilizat. În urma testării a reieșit că nu a consumat băuturi alcoolice.

Fugarul nu avea permis de conducere. A fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice să se stabilească dacă a consumat droguri.

VEZI VIDEO AICI

”Azi-noapte, în jurul orei 2,50 polițiștii timișeni au efectuat un semnal de oprire unui autoturism ce circula pe Calea Dorobanților din Timișoara.

Cum nu s-a conformat semnalului, soferul i-a determinat pe polițiști să pornească în urmărirea acestuia.

După executarea mai multor focuri de armă, atât în plan vertical, cat și asupra anvelopelor, în jurul orei 03,30, autoturismul a fost imobilizat pe strada Calea Bogdăneștilor din municipiu.

În urma executării focurilor de armă, nu au rezultat victime omenești, ci doar avarierea autoturismului urmărit.

Din verificarile efectuate în baza de date, s-a constatat că este vorba despre un tânăr, de 26 de ani, care nu deține permis pentru nicio categorie de vehicul.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, au transmis reprezentanșii Poliției Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *