Urmarea unei tragedii din vestul țării: Femeie acuzată că și-a ucis copilul

copul ucis arad

Cu o săptămână în urmă o întâmplare cumplită a zguduit cartierul arădean Micălaca. Întors acasă tatăl unui băiat de 9 ani și-a găsit fiul mort, într-o baltă de sânge, iar soția grav rănită. Omul a anunțat urgent autoritățile, iar femeia a fost dusă la spital. Încă de pe atunci s-a conturat ipoteza că ea l-a înjunghiat pe băiat, după care a încercat să-și pună capăt zilelor.

CITEȘTE ȘI: Ministerul Sănătății a luat măsuri pentru vaccinarea copiilor

Motivele erau însă neclare, vecinii declarând că familia era una liniștită, în care nu aveau loc certuri, iar în ziua dramei cei trei chiar ar fi făcut, împreună, o plimbare scurtă prin jurul blocului.

Femeia, internată inițial la ATI și apoi la Spitalul de Psihiatrie, pentru o expertiză de specialitate, a fost acum acuzată oficial de omor. Ea nu a putut însă să fie audiată, aceasta fiind încă în grija medicilor.

Iniţial, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au efectuat cercetări in rem pentru omor asupra unui membru de familie.

Anchetatorii declaraseră, săptămâna trecută, că mama copilului a încercat să se sinucidă prin secţionarea carotidei, iar copilul a fost ucis prin înjunghiere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *