Urgențele dermatologice ale timişorenilor, pe Strada Daliei

Clinica de Dermatologie a Spitalului Municipal Timișoara va funcționa, de săptămâna viitoare, în noul sediu de pe strada Daliei (în fostul sediu al Universității ”Tibiscus”).

”Suntem în plin proces de mutare. Au fost limitate internările și s-au făcut mai multe externări. Urgențele vor fi deservite în aceste zile în noul sediu, unde va fi asigurată și linia de gardă. În dermatologie există o singură urgență de risc maxim sau urgență <<zero>>, erizipelul bulos. De luni, cel târziu marți, vom funcționa în regim normal”, a precizat Octavian Mazilu, managerul Spitalului Municipal.

În aceeași clădire s-a mutat recent Ambulatoriul integrat, cunoscut timișorenilor sub denumirea de Policlinica 3, unitate care funcționează la parter și, parțial, la etajul I. Clinica de Dermatologie are, la primul nivel, opt cabinete pentru medici și două pentru ambulatoriu, iar la cel de-al doilea, nouă saloane pentru pacienți.

”În acest moment, în care facem mutările, nu mai avem nici un singur pacient internat”, a precizat medicul-șef al Clinicii, prof. dr. Caius Solovan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns