UPDATE! Tânărul suspectat că şi-a ucis iubita a fost prins

UPDATE! Bărbatul suspectat că şi-ar fi ucis concubina cu un topor, Marin Laurenţiu, a fost prins, spun surse judiciare pentru STIRPESURSE.  Poliţiştii din Prahova au făcut duminică apel la populaţie pentru găsirea acestuia.

Sursele citate spun că băiatul se află în custodia poliţiştilor prahoveni, că momentan aceştia se află într-o zonă fără semnal şi urmează să fie dus la audieri.

Ulterior IPJ Prahova a transmis că „persoana căutată a fost găsită în zona locuinţei, pitită printre tufişuri”.

Ştirea iniţială

Tânărul de 21 de ani suspectat că şi-ar fi ucis iubita de 17 ani este acum căutat de autorităţi, cu câini de urmă, fiind dat şi în consemn la toate punctele de frontieră, inclusiv la cele din vestul ţării.

Acesta este principalul suspect al anchetatorilor în cazul fetei de 17 ani din judeţul Prahova găsită cu gâtul tăiat într-o locuinţă din satul Rudari.

În luna mai, polițiștii l-au reținut pe bărbat după ce a încercat să-și taie iubita, tot cu un cuțit, însă atunci s-a emis doar un ordin de protecție, iar ulterior cei doi s-au împăcat.

”Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, a transmis, duminică, IPJ Prahova.

Poliţiştii fac apel la sprijinul populaţiei.

”Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numărul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, au mai transmis poliţiştii, potrivit stiripesurse.ro.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.