Unul dintre prietenii lui ”Spartacus Idolul Fetelor” a fost reținut după ce a amenințat poliția

spartacus 1

Gabriel Terry, unul dintre prietenii celui autointitulat ”Spartacus, Idolul fetelor”, a ajuns duminică la poliție după ce a postat pe Facebook mesaje de amenințare la adresa autorităților.

CITEȘTE ȘI: Geza Molnar, cel mai reputat epidemiolog român, anunță: “Epidemia de COVID-19 din România se apropie de final. Virusul va reveni sezonier, însă nu cu aceeaşi forţă”

Polițiștii bucureșteni s-au autosesizat în 20 aprilie, în urma unor videoclipuri postate pe rețeaua de socializare, în care bărbatul amenința cu acte de violență polițiștii din cadrul Secției 24 de Poliție, notează stirileprotv.ro

Într-unul din aceste mesaje, postate pe Facebook, Gabriel Terry se arată indignat de faptul că poliția și jandarmii ”poate sa bată pe oricine vrea”, deoarece poartă uniforme, ”au imunitate și pot face ce vor”.

”Uitați fraților așa au făcut și cu prietenii mei așa m-au injurat și pe mine și toți prietenii, și acum vor sa facă iar. Cum au făcut cu amărâții ăstia de ia spart în bătaie, ca ei sunt mai “bombardieri” ca noi, doar ca ei au imunitate și pot face ce vor. Pot înjura de morții, de familie, copi…..etc. Poate sa bata pe oricine vrea începând de la copii, femei, bătrâni. ….etc. Noi nu avem voie nici măcar sa deschidem gura !!!!!!” – a scris Gabriel Terry pe Facebook în 23 aprilie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *