Unui pastor din vestul ţării nu i se mai permite intrarea în SUA după ce a predicat împotriva lui Trump

pastor

Surpriză neplăcută pentru arădeanul Emanuel Fedur, pastorul bisericii Elim din Phoenix, Arizona, care se află în imposibilitate de a se întoarce în Statele Unite ale Americii după o vizită în România.

Refuzul autorităților americane de a-l reprimi pe Emanuel Fedur este pus pe seama unei predici critice pe care acesta a avut-o la adresa politicii de imigrare a lui Donald Trump.

În predica sa, pastorul anticipa ce se va întâmpla în America, în cazul în care un anumit candidat la președinție va câştiga alegerile.

Potrivit unor surse din biserica Elim, Fedur venise în SUA cu viză de student, avea dosarul de emigrare permanentă depus, dar nu a obţinut, încă, „Green Card”-ul, conform newsar.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Unui pastor din vestul ţării nu i se mai permite intrarea în SUA după ce a predicat împotriva lui Trump

  1. nu stiu de ce sa publicat acest articol e ridicol, Fratele Emi nu a avut green card daca cititi, asta inseamna ca nu e rezident al americi, Daca a avut acte depuse prin biserica si nu sunt finalizate, daca ai parasit tara nu iti garanteaza nimeni ca te vei putea intoarce inapoi, mai bine spus nu poti. Dosarul e depus si pana nu e finalizat or acceptat, or refuzat nu ai ce cauta in afara americi numai daca nu vrei sa vi inapoi 🙂 Sincer nu cred ca are nimica de a face cu ce a spus el despre Trup, daca asta ar fi problema ar fi goala america azi, cati protesteaza impotriva lui Trump. E vina lui ca a parasit america, in timpul cand dosarul nu a fost terminat, daca da vina pe cineva trebuie sa dea vina pe el singur, nu stiu de ce nu sa consultat cu un avocat inainte sa faca iesirea din America, sigur nici un avocat nui poate garanta intoarcere in state in situatia in care se afla. E trist pentru familie, pentru biserica, dar e vina lui, pentru ce sa intamplat 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *