Sala de sport provoacă dispute politice

matei suciu 2

Realizarea unei săli de sport provoacă controverse politice legate de amplasamentul acesteia. Deputatul PSD Matei Suciu consideră că locaţia de la Giroc este mult mai potrivită, spre deosebire de primarul Nicolae Robu.

„Primarul Timișoarei  aruncă în eter declarații belicoase la adresa propunerii  PSD de construire a  unei săli polivalente, la intrarea în Giroc. Cu nervi, spume și chiar amenințări cu, citez, „muniție grea, chiar foarte grea”, împotriva noastră, a social-democraților, Nicolae Robu a trosnit un sondaj provocator pe Facebook și două butoane de semnalizare cu Da sau Nu, pardon Like pentru Timișoara, respectiv Dislike pentru Giroc, că, deh, tot românul s-o fi  născut mâncător de modernism internautic.

Să vă limpezim nițel, domnule primar: Compania Națională de Investiții a considerat de interes și realizabil proiectul sălii de la Giroc – căci ea este finanțatorul! – proiect care  are deja și teren pus la dispoziție de CJT și formalități rezolvate, asta neînsemnând că v-a dat visele peste cap, ci că are…viziune.

De două mandate, „amenințați” urbea asta și pe timișoreni cu proiecte mărețe, dezvoltare ca-n Hong Kong, circulație ca-n Oslo și metrou ca la Londra!  În apropierea noastră, Aradul se dezvoltă, fără circ și lamentări. În depărtarea noastră, alte orașe înfloresc. 

Aveți, acum, în buzunarul municipalității, peste 300 de milioane de euro, să vă duceți la bun sfârșit ideile progresiste.

Lăsați-ne pe noi în pace și vedeți-vă de muniția grea din prăvălia pe care o păstoriți. N-am simțit, în anii ăștia nici măcar alice, darămite gloanțe! Dacă tot aveți specialiști români și germani în antecameră, dornici să ne modernizeze orașul, scoateți-i odată afară, la aer! 

Până atunci, jos mâinile de pe PSD! Lăsați-ne să lucrăm!”, a declarat Suciu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Sala de sport provoacă dispute politice

  1. Primarului i s-a zburlit freza, cum drq sa nu taie el panglicile la inaugurare. Omul asta e bolnav mintal, ar trebui tuns si internat la glumeti.
    Ce conteaza unde e sala (oricum, e la iesire din Timisoara), daca e facuta pentru oras.
    Trist e ca nimeni nu crede ca se va face, nici de pesedei, nici de mintea bolnava a penelistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *