UNPR se vrea independent până anul viitor

Problema juridică a ruperii fuziunii dintre UNPR şi PMP nu s-a rezolvat nici până acum, lucru care continuă să creeze unele confuzii printre simpatizanţii acestor formaţiuni politice.

Pentru UNPR, luna februarie este una foarte importantă, întrucât se va stabili, la nivel central, paşii care vor fi urmaţi în această perioadă şi sub ce formă se va prezenta partidul.

CITEȘTE ȘI: Taxa de înmatriculare auto ar putea fi restituită integral în cel mult două luni

Nicolae Oprea, vicepreşedinte al UNPR Timiş, spune că cel mai potrivit ar fi ca partidul să rămână independent până la alegerile locale din 2020:

„Părerea mea este că cel puţin în acest mandat ar trebui să avem linişte şi doar de anul viitor să decidem cu cine ne aliem, dacă suntem absorbiţi sau sub ce formă de colaborare vom funcţiona.

Am încredere în justitţie că va tranşa problema cu PMP, dar atât timp cât noi suntem înscrişi în Registrul partidelor politice, avem obligaţia să le răspundem celor 18.000 de alegători care ne-au votat.

CITEȘTE ȘI: Caz dramatic, lângă Timişoara. O bătrânică are nevoie de ajutorul nostru (video)

Noi, ca reprezentanţi ai acestora, aşteptăm în primul rând aprobarea bugetului, astfel încât să poată fi adoptat şi la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale.

Sperăm ca bugetul să fie cât mai repede adoptat, pentru a putea susţine proiectele de dezvoltare la nivel local. La nivel judeţean, UNPR susţine programul de dezvoltare al judeţului.

În principal, vom acţiona pe două direcţii: una în care vom sprijini puternic mediul rural, pentru că acesta nu a ajuns încă la potenţialul pe care-l poate avea, şi alta privind infrastructura locală şi judeţeană, care poate dezvolta întreg Timişul”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “UNPR se vrea independent până anul viitor

  1. Ăsta-i chiar Laie al nostru , comunistu pesedistu bojinistu uneperistu sau ăla Liorel Vis că prea seamănă ptiu să nu-i fie de deochi . Apropo ti-ai luat tainul de prin Euro ?

Lasă un răspuns