Universitățile din țară se luptă ca să îi atragă pe absolvenții de 10. Oferte speciale pentru viitorii studenți

Absolvenții care termină liceul cu media 10 sunt doriți de universitățile din toată țara. Ca să îi atragă, acestea au pentru ei diverse oferte, de la gratuități, la premii.

Universitățile din țară se luptă ca să îi atragă pe absolvenții de 10. Le oferă laptopuri, cazare și masă gratuite, și chiar și un premiu de o mie de euro dacă se înscriu la una dintre facultățile lor. Universitățile vin cu programe de studiu noi, care să fie adaptate pieței muncii și care să le ofere absolvenților siguranța unui loc de muncă, spun reprezentanții acestora, confrom realitatea.net

CITEȘTE ȘI: Băiat lovit cu sălbăticie şi umilit pe stradă, de alţi copii. Imaginile au ajuns pe Facebook

O universitate din Brașov le oferă acestora cazare și o masă zilnică gratuit, plus un laptop, iar una din București plusează cu premii de o mie de euro absolvenților cu media 10 la Bacalaureat, care vor să studieze la una dintre facultățile din cadrul acesteia.

Admitere fără examen și locuri gratuite de cazare în cămine oferă, însă, cele mai multe universități din țară pentru acești elevi de 10, sau pentru olimpici.
Universitățile se luptă pentru a atrage elevi cât mai buni și prin noile programe de studiu pe care le introduc, adaptate cerințelor de pe piața muncii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns