Unitățile de învățământ din șase localități timișene vor funcționa în online

online

În ședința din 24 septembrie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a aprobat scenariul de funcționare a fiecărei unități de învățământ din județ, începând de luni, 27 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situație: IGPR transmite că informațiile că niciun polițist din Poliția Română nu a trecut probele fizice sunt false

Conform hotărârii adoptate, unitățile de învățământ din localitățile în care s-a depășit rata de infectare de 6/1.000 de locuitori vor desfășura activitățile didactice în sistem online. În această situație se află școlile din Bara, Moravița, Ghiroda, Bucovăț, Pădureni și Moșnița Nouă.

Și în Timișoara, municipiu în care unitățile de invățământ funcționează deocamdată în scenariul 1, sunt școli în care unele clasele desfășoară activități didactice online, situație datorată cazurilor de îmbolnăviri în rândul elevilor sau al profesorilor


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Unitățile de învățământ din șase localități timișene vor funcționa în online

  1. Testați masiv in scoli! Nu va bateți joc de copii! Dacă vreți prezență fizică, asigurați distanțare- se pare că e imposibil! Sunt un cadru didactic vaccinat, infectat in școală. Mi – am platit personal testul.
    Sunt deja clase în online. Chiar în izolare, copiii se pozitiveaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *