Unii timișoreni dârdâie din cauza țevilor ciuruite ale Colterm

Temperaturile nocturne au scăzut de mult sub zece grade, iar Colterm SA, societatea care asigură pentru mulți timișorenii căldura în locuințe, a decis de mai bine de o săptămână să furnizeze agentul termic.

Cum de la intenție până la faptă drumul e lung, pe strada Cernăuți căldura nu a ajuns încă. Motivul: numeroasele deteriorări ale sistemului.

Vinerea trecută a avut loc o avarie la una dintre conductele care livrează agentul termic, apa izvorând din pământ ca o arteziană. O echipă a Colterm s-a deplasat la fața locului pentru a repara avaria.

Nici bine nu au încheiat muncitorii lucrarea, că sâmbătă conducta cu pricina a pocnit din nou, spre necazul unei alte echipe, care s-a deplasat la fața locului să astupe gaura din conductă.

Duminică nu a mai pocnit nimic,, însă locatarii din zonă tot nu au beneficiat de căldură.

Luni, pe un alt tronson de conductă, dar la mică distanță, s-a înregistrat o nouă avarie, iar ieri (marți) o altă echipă a lucrat la remedierea problemei.

Înfrigurați, dârdâind sub pături și plăpumi, locuitorilor din zonă nu le rămâne decât să spere că până la prima ninsoare Doreii de la Colterm vor reuși să astupe toate găurile sitelor deghizate în țevi.

1 Comments
ion 4 octombrie 2018
Noua lege a PSD ce spune despre aceste aspecte?Cum,nu reglementeaza decat obligatiile proprietarilor de apartamente?E ok...o lege beton asta a condominiilor...Daca facem focul in mijlocul sufrageriei,e ok?Evident cu tot cu repartitoare si contorizarea fumului....Cu aprobarea asociatiei...intrunita asa cum spune legea,cu participarea tuturor membrilor,inclusiv a administratorului scolit din nou....deci cu toate prevederile legale respectate...Dar totusi,cum ramane cu caldura?Legea ce spune...?Dar va spune vreodata?