Ungaria. Șofer român prins cu 18 pakistanezi în mașină, a intrat cu microbuzul într-un stâlp de frica poliției

șofer român

Ungaria, șofer român prins cu 18 pakistanezi în mașină, a intrat cu microbuzul într-un stâlp de frica poliției

În județul Békés, în afara orașului Szarvas, un vehicul condus de un român a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat. 18 persoane care au trecut ilegal frontiera cu ajutorul românului au fost găsite în microbuzul înmatriculat în Spania, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Békés, postat, marţi, pe portalul police.hu.

CITEȘTE ȘI: Cu cât vând acum românii un hectar de teren

Toți au fost răniți în accident. Pasagerii nu au putut furniza dovezi credibile ale identității lor și ale faptului că au reședința legală în Ungaria. După ce au primit îngrijirile medicale necesare, polițiștii i-au condus pe șofer și pe pasagerii săi la secția de poliție.

Ungaria, șofer român prins cu 18 pakistanezi în mașină

Pe baza unei sesizări a Departamentului Pécs al Biroului Național de Investigații al Poliției din cadrul Poliției Naționale Maghiare, polițiștii au vrut să verifice camionul cu număr de înmatriculare spaniol.

Acesta circula pe drumul principal nr. 44 din Szarvas, județul Békés, în jurul orei 1.15, la 3 mai 2022, în jurul orei 1.15.

Cu toate acestea, șoferul vehiculului nu a oprit, a încercat să se sustragă controlului poliției și s-a izbit de un stâlp electric. Camionul era condus de un cetățean român și în el se aflau optsprezece pakistanezi. Toți au fost răniți în urma accidentului.

După ce au primit îngrijirile medicale necesare, polițiștii i-au dus la secția de poliție de frontieră din Gyula, unde vor fi supuși procedurii de extrădare. Șoferul român al mașinii, suspectat de trafic de persoane, a fost, de asemenea, adus în fața poliției.

Infracțiunea de trafic de persoane se pedepsește cu închisoarea de la unu la cinci ani în cazuri ușoare și de la cinci la cincisprezece ani în cazurile agravate. Organizarea sau conducerea infracțiunii se pedepsește cu închisoare de la 10 la 20 de ani, conform ziarulromanesc.at.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *