Ungaria introduce în campania de imunizare și serul chinezesc, după cel produs de ruși. Cele două vaccinuri nu sunt aprobate în UE

vaccinare

Ungaria continuă să ignore deciziile luate în cadrul UE și își face propriile reguli în ceea ce privește campania de vaccinare împotriva noului coronavirus. De miercuri, autoritățile au decis începerea imunizării cu serul produs de chinezii de la Sinopharm.

CITEȘTE ȘI: Imagini de groază de la un cămin de bătrâni din vestul țării. Oamenii sunt ținuți murdari și cu răni. „Sunt supuși unor chinuri groaznice”

Ungaria este singura țară din UE care folosește cele două seruri. Acestea nu au primit aprobarea de utilizare din partea Agenției Europene a Medicamentului.

Potrivit acordului încheiat de guvernul de la Budapesta cu Sinopharm, țara va primi cinci milioane de doze de vaccin chinezesc.

Anunțul vine în contextul în care guvernul condus de Viktor Orban a criticat ritmul lent al statelor membre în desfășurarea campaniilor de imunizare a populației și al nemulțumirilor Premierului Viktor Orban legate de dozele primite prin mecanismul gestionat de C.E.

Cu o populație de aproximativ 9,7 milioane de infectări, țara a raportat până acum 407.275 de cazuri Covid-19 și 14.450 de decese.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Ungaria introduce în campania de imunizare și serul chinezesc, după cel produs de ruși. Cele două vaccinuri nu sunt aprobate în UE

  1. Orban (cel maghiar) a afimat că va face tot ce se poate pentru ca nici un ungur din Ungaria să nu mai moară de Covid și iată că se ține de cuvânt. Același lucru îl susține și Orbanul din România.

Lasă un răspuns