Unele şcoli din Timiş au directori noi

Aura Danielescu 1

În Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Timiş s-a decis schimbarea din funcţii a 19 directori de şcoli şi a 12 directori adjuncţi. Aceste numiri sunt valabile până la organizarea unui concurs, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar.

Din data de 1 septembrie se vor pensiona trei directori, respectiv cei de la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” Lugoj, Şcoala gimnazială Ghilad şi Şcoala gimnazială Beba Veche.

Alţi nouă directori nu şi-au mai dorit această funcţie, invocând motive personale. Din această categorie fac parte conducătorii de unităţi de învăţământ de la Școala gimnazială Parța, Școala gimnazială Șag, Liceul Teoretic Periam, Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara, Liceul Tehnologic „Romulus Paraschivoiu” Lovrin, Școala gimnazială nr. 1 Timișoara, Școala gimnazială Dudeștii Noi, Școala gimnazială Sacoșu Turcesc și Școala gimnazială Săcălaz.

Din motive întemeiate, bazate pe o analiză clară, corectă și transparentă, Aura Danielescu, inspector școlar general al IŞJ Timiş, a propus consiliului de administrație emiterea avizului pentru numirea în funcții de conducere a unor noi directori la Colegiul Tehnic «Valeriu Braniște» Lugoj, Liceul Tehnologic «Petre Mitroi» Biled, Școala gimnazială Moravița și Școala gimnazială Pietroasa.

De asemenea, directorul de la Școala gimnazială nr. 4 Lugoj va ocupa funcția de director adjunct într-o altă unitate de învățământ, iar fostului director de la Școala gimnazială de muzică „Filaret Barbu” din Lugoj, ISJ Timiș i-a acceptat revenirea pe funcție, după ce acesta s-a retras temporar din motive personale.

Aura Danielescu a comunicat și faptul că 12 unități de învățământ din Timiș au directori adjuncți noi din această toamnă. Este vorba de Liceul Teoretic „Bartok Bela”, Liceul Teoretic Periam, Școala gimnazială nr. 27 Timișoara, Școala gimnazială Teremia Mare, Liceul Tehnologic Deta, Liceul Tehnologic „Petre Mitroi” Biled, Liceul Tehnologic Transporturi Auto Timișoara, Liceul cu Program Sportiv Banatul, Liceul Teoretic Dudeștii Vechi, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Păunescu” Recaș, Școala gimnazială Satchinez și Școala gimnazială Săcălaz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Unele şcoli din Timiş au directori noi

  1. Vedeti ca si la liceul din Recas ar trebui schimbata directoarea. A cam prins radacini adinci pe acolo. De cind e pe acel post, scoala o ia la vale incet si sigur. Treziti-va pina nu e prea tirziu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *