Undă verde pentru o mega-investiție din Timiș

Una dintre cele mai mari investiții ale județului din ultima vreme a primit aviz favorabil din partea Ministerului Sănătății.

Vorbim de Secția de recuperare medicală de la Lovrin, care va funcționa în cadrul Spitalului Județean Timișoara, o investiție de multe multe milioane de euro, generatoare a peste 300 de locuri de muncă.

Obiectivul de la Lovrin se bucură de susținerea Ministerului Sănătății, lucru confirmat prin avizul favorabil acordat recent.

”Vă transmitem avizul favorabil al Ministerului Sănătății pentru realizarea unei secții exterioare de recuperare, medicină fizică și balneologie (recuperare medicală ortopedie-traumatologie) în localitatea Lovrin”, se menționează în adresa primită de la minister.

Detaliile privind arhitectura, structura și funcționalitățile acestei secții vor face obiectul unui studiu de fezabilitate ce va fi contractat de către Consiliul Județean Timiș.

O dată realizată o investiție de asemenea amploare, putem spune că la Lovrin se va muta capitala medicinei de recuperare din România.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns