Undă verde pentru digitalizare în administrația județeană

Undă verde pentru digitalizare în administrația județeană

Undă verde pentru digitalizare în administrația județeană. Administratorul public al județului, Marian Constantin Vasile, a semnat contractul pentru realizarea platformei digitale a CJ Timiș, cu ICI București-Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică.

Institutul funcționează sub coordonarea Secretariatului General al Guvernului și are ca obiect de activitate efectuarea de cercetări științifice și dezvoltări tehnologice în domeniul IT&C și desfășoară activități de informatizare a administrației publice, a sectoarelor economiei naționale și a societății în ansamblu.

Platforma Consiliului Județean va avea ca scop optimizarea procedurilor administrative, prin transpunerea în mediu digital a informațiilor, fluxurilor și documentelor utilizate în activitatea curentă. Astfel, se va introduce un mod de lucru „paperless”, permițând inițierea și circulația documentelor semnate digital, cât și arhivarea lor în centrul de date al instituției.

CITEȘTE ȘI: Horia Colibăşanu se pregăteşte să cucerească al treilea vârf ca înălțime de pe planetă

Conform contractului, platforma va fi implementată în cel mult 338 de zile calendaristice de la ordinul de începere, care va fi semnat tot în luna februarie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns