Marius Horescu a plecat într-o stea

Marius Horescu a plecat într-o stea

O veste cumplită ne-a parvenit astăzi în zori: Marius Horescu, cel care ne-a fost coleg în redacţia cotidianului ”Renaşterea bănăţeană” în perioada 2011-2016, după o lungă şi fertilă carieră jurnalistică în săptămânalul ”Agenda” şi mai apoi pe site-ul tion.ro, a plecat mult prea devreme într-o stea.

Ar fi prea puţin dacă am spune că a fost un gazetar de talent, deşi a fost. Ar fi, iarăşi, prea puţin dacă am zice că a fost un suflet mare, deşi a fost, incontestabil, şi asta. Cu toţii i-am preţuit inteligenţa, şarmul, cultura, irezistibilul umor cu care ştia să alunge mohorala unei zile terne, oarecare, sau cuta dintre sprâncenele unui confrate.

Ne vor lipsi toate acestea, ne va lipsi el, Marius al nostru. Noi, foşti colegi, unii şi prieteni, şi cititorii care-şi amintesc articolele lui scrise cu har – l-am pierdut. Şi l-a revendicat Bunul Dumnezeu, să aibă cine să-i redacteze materialele la biroul de presă din Ceruri şi cu cine să stea la o cafea, la şuetă.

Rămas bun, Marius Horescu, drum lin în lumină, iar mamei, soţiei şi fiului tău, un gând de îmbărbătare de la noi toţi!

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt aşteptaţi marţi, cu începere de la ora 17, la Casa Funerară ”Memorial” de pe strada Iulian Grozescu nr. 16.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 9 februarie, la ora 13, la Cimitirul din Calea Buziaşului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Marius Horescu a plecat într-o stea

Lasă un răspuns