Un val de aer cald străbate România. Vom avea temperaturi de vară

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni: temperaturile scad simțitor

Un val de aer cald străbate România, iar temperaturile cresc până aproape de 28 de grade în aproape toată țara în acest weekend. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că și săptămâna viitoare temperaturile vor fi peste valorile normale ale perioadei.

„În acest weekend, vremea va fi frumoasă și din ce în ce mai caldă, cu unele înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse sâmbătă între 17 și 25 de grade, mai scăzute în special în estul Transilvaniei și în zona Litoralului, iar cele mai ridicate valori se vor înregistra în partea de sud și vest. Duminică va fi și mai cald, vor fi temperaturi maxime între 19 și 28 de grade, cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei și pe Litoral, cele mai ridicate în partea de sud a țării”, a declarat pentru Mediafax, Alina Șerban, meteorolog de serviciu în cadrul ANM.

Creșterea temperaturilor este pusă pe seama unui val de aer cald care străbate în această perioadă țara noastră, mai precizează reprezentantul ANM.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns