Un utilaj de deszăpezire a fost incendiat cu un cocktail Molotov

Un utilaj de deszăpezire a fost incendiat cu un cocktail Molotov

Un utilaj de deszăpezire a fost incendiat cu un cocktail Molotov

Polițiștii hunedoreni încearcă să dezlege misterul care planează asupra unui utilaj de deszăpezire care a luat foc în timp ce se afla parcat în curtea unei societăți comerciale din Petroșani.

Oamenii legii au descoperit în apropierea utilajului o sticlă spartă și un obiect textil, cu urme de carbonizare, ingredientele unui un cocktail Molotov.

Totodată, au fost descoperite și urmele unui scurtcircuit electric.

”În data de 25 ianuarie 2023, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Petroșani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 24 ianuarie 2023, la un utilaj de deszăpezire parcat în curtea unei societăți comerciale din Petroşani, a izbucnit un incendiu care a fost stins în scurt timp de către personalul de pază.

CITEȘTE ȘI: Stana Stepanescu este noul director al Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeș

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în curtea societăţii comerciale respective sunt garate mai multe echipamente/utilaje de deszăpezire, iar în data de 24 ianuarie 2023, în jurul orei 22:20, personalul de pază al firmei a observat un incendiu la un utilaj de deszăpezire (parcat în incinta punctului de lucru), motiv pentru care a intervenit și a stins incendiul fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale semnificative.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, la o distanță de aproximativ 3 metri față de utilajul de deszăpezire, a fost identificat un recipient din sticlă, spart, precum și un obiect textil care prezenta urme de carbonizare.

De asemenea, pe șasiul utilajului, sub cabină, au fost identificate mai multe fire electrice având izolația parțial topită, din cercetările efectuate până în prezent stabilindu-se că urmele de carbonizare ale firelor electrice sunt specifice unui scurtcircuit electric.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și pentru luarea măsurilor legale”, transmite Poliția Hunedoara.

Foto: jurnalul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *