Un ungur a vrut să intre în România cu permis fals

cenad 2

Ieri, în jurul orei 17,30, în Punctul de trecere a frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetăţean maghiar în vârstă de 24 de ani, la volanul unei autoturism marca Citroen, înmatriculat în Ungaria.

CITEȘTE ȘI: Salariul minim pe economie va fi majorat de la 1 decembrie

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere, ce avea însemnele autorităților din Ucraina.

Colegii noştri au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unui permis auto autentic, acesta fiind fals, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul nu are dreptul de a conduce.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, așteptată la Timișoara

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control în urma frecventării unui curs de conducere auto în Ucraina, plătind suma de aproximativ 200 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *