Un tren de pasageri a deraiat și a luat foc (Video)

tren scotia

Un tren de pasageri a deraiat și a luat foc, miercuri, în Scoția, premierul scoțian Nicola Sturgeon catalogând incidentul feroviar drept unul ”extrem de serios”.

Trenul a deraiat miercuri dimineață pe calea ferată de la Stonehaven, în Aberdeenshire.
Mai multe ambulanțe și un elicopter intervin la locul accidentului.

Trenul a deraiat miercuri dimineață pe calea ferată de la Stonehaven, în Aberdeenshire.

Deocamdată nu există detalii cu privire la numărul victimelor. Cu toate acestea, presa locală scrie că există mai multe victime după ce locomotiva și cele trei vagoane ea au sărit de pe șine, pe ruta Aberdeen – Glasgow.

Compania scoțiană de căi ferate (Network Rail Scotland) a anunțat că incidentul feroviar s-a petrecut într-o zonă afectată de inundații, după ploile puternice de noaptea trecută.

Cu puțin timp înainte de incident, reprezentanții companiei anunțau că „au lucrat toată noaptea pentru a menţine reţeaua deschisă, în pofida ploilor torenţiale şi a descărcărilor electrice”, dar „există totuşi perturbări pe mai multe rute”.

Premierul scoţian, Nicola Sturgeon, a transmis, într-un mesaj postat pe Twitter, că este vorba de un „incident extrem de grav” şi a asigurat că menţine contactul cu compania de căi ferate şi serviciile de urgenţă pentru a fi la curent cu evoluţia situaţiei.

Mai multe ambulanțe și un elicopter intervin la locul accidentului, iar imaginile postate pe Twitter surprind un fum gros care se ridică deasupra garniturii sărite de pe șine, conform observatornews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *