Un tren care venea de la Mangalia spre Timișoara a avut o întârziere de 14 ore

tren intarziat

Trenul IR 1991 Mangalia – Timișoara a ajuns la destinație cu circa 14 ore întârziere, dintre care zece au fost petrecute în câmp, în timpul nopții, după ce s-a defectat o linie de contact. Ulterior, după ce s-a repus în mișcare, s-a defectat locomotiva trenului, pentru ca apoi să se strice și cea trimisă să o înlocuiască, relatează Hotnews.

Trenul a ajuns în Timișoara după miezul nopții, cu o întârziere de circa 14 ore față de ora la care trebuia să sosească la destinație, potrivit presei locale. Mulți călători au decis să coboare și să cheme rude cu mașini care să-i preia și să-i ducă spre casă, alții însă au rămas în vagoane pâna la final, stând 30 de ore în trenul care i-a adus de la mare.

IR 1991 a plecat miercuri la ora 19.40 din Mangalia și ar fi trebuit să ajungă la Timișoara joi, la 10.48, însă a stat și el aproape 10 ore în câmp. A ajuns la București Băneasa la 9.30, în loc de 23.59, iar apoi a continuat drumul spre Timișoara. În jurul orei 16.00, la stația Valea Albă, aflată la 15 kilometri de Drobeta-Turnu Severin, s-a defectat locomotiva. A fost trimisă o alta, care s-a stricat și ea.

„Trenul IR 1991 Mangalia – Timișoara Nord a fost oprit în stația Valea Albă din cauza defectării locomotivei. Trenul a fost pus în mișcare, cu o nouă locomotivă, în jurul orei 19:05. Facem mențiunea că în stația Roșiori călătorii au primit apă și croissant, în stația Valea Albă pe perioada staționării au primit apă, iar în stația Turnu Severin vor primi apă și croissant. Siguranța și securitatea călătorilor nu au fost afectate”, a transmis CFR într-un comunicat.

Valea Albă este la 15 km de Drobeta-Turnu Severin și mai aproape de Balota, zonă cunoscută pentru dificultatea traseului. Astfel, trenul a pornit la drum cu o a treia locomotivă în jurul orei 19.00, iar când a ajuns la Drobeta-Turnu Severin avea deja o întârziere de 13 ore.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un tren care venea de la Mangalia spre Timișoara a avut o întârziere de 14 ore

  1. Romania a ajuns o gluma proasta in toate domeniile, numai incompetenta si coruptie , indiferenta criminala la fiecare pas.
    Fara investitii in caile ferate, drumuri etc. am ajuns un bantustan neguvernabil in care ti-e frica sa pleci nestiind cand si daca mai ajungi la destinatie.
    Nu exista viitor in aceasta tara…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *