Un timp cu… nesfârșită răbdare

Timpul, dacă ne referim la investițiile publice, în comuna Otelec, pare că are nesfârșită răbdare.

Edilii locali au depus cinci solicitări în vederea obținerii de finanțări guvernamentale pentru obiective vitale pentru comunitate, dar numai una li s-a aprobat, cea pentru de extinderea primăriei, în valoare de un milion de lei.

CITEȘTE ȘI: Cum a încurcat o blondă circulația pe o arteră din Timișoara

Cu toate că această investiție are contract de finanțare, ea nu poate fi încă demarată pentru că proiectul tehnic nu este finalizat.

Fără acesta, nu se poate organiza licitația pentru execuție.

CITEȘTE ȘI: Lovitură demnă de filmele de la Hollywood, în vestul țării. Marfa a fost găsită și în județul Timiș

Probabil că aceasta se va putea face abia la anul. Tot pentru a mai adăuga ceva în zona publică, edilii au așteptat rectificarea. Aceasta a venit, dar le-a adus bani mai puțini decât sperau.

CITEȘTE ȘI: A căzut prima ninsoare în Banat

Prin urmare, ceea ce se mai poate face în acest an reprezintă doar lucrări de mică anvergură… cum ar fi niște zugrăveli în clădirea actuală a primăriei.

De menționat că nevoia de infrastructură în această comună timișeană este reală, cele două localități componente – Otelec și Johanesfeld – având asfalt doar pe șoseaua care le traversează.

În materie de utilități, alimentarea cu apă își trădează prezența datorită hidranților stradali.

Canalizarea rămâne un obiectiv de viitor, finanțarea sa constituind o problemă, ca și cea pentru modernizarea străzilor.

0 Comments

No Comment.