Un timişorean, în elita kick-boxing-ului

Alin Falcusan 1

Alin Fălcuşan, antrenor şi promotor local, se pregăteşte să ducă la un alt nivel galele „Golden Fighter”, pe care le organizează din anul 2015.

El a semnat un contract cu Pro TV, cel mai urmărit post din România, evenimentele sale urmând să fie transmise în alte 80 de ţări din întreaga lume pe FightBox HD.

Prima gală inclusă în noul parteneriat va avea loc în data de 29 noiembrie, cu începere de la ora 20, la sala „Constantin Jude”.

Va fi o confruntare în cinci acte între România şi Olanda, „Golden Fighter” păstrându-şi principalul element prin care se distinge de celelalte competiţii organizate pe plan intern.

Tot atâtea meciuri se vor desfăşura în cadrul aceleiaşi gale sub titulatura „superfight”.

Startul oficial va fi dat la ora 20, când va începe transmisia pe Pro X, însă sunetul primului gong se va auzi în jurul orei 18,30, la prima dintre cele patru întâlniri pregătite pentru undercard.

Ediţia cu numărul şase a galei „Golden Fighter”, a doua organizată la Timişoara, va aduce în ringul montat la sala „Constantin Jude” nume grele ale sporturilor de contact.

Localnicul Adrian Mitu va lupta pentru titlul mondial WKU, el obţinând acest drept în urma succesului repurtat duminică la Oradea.

Nu şi-a aflat încă adversarul, acesta urmând să fie decis în urma unui meci programat sâmbătă în Elveţia.

În urmă cu doi ani, Mitu a deţinut titlul intercontinental WKU.

Timişoara va mai fi reprezentată în această gală de Adrian Peţenchea şi Alin Văcăreanu, ambii de la clubul Knock Down, unde sunt antrenaţi de Alin Fălcuşan.

Alţi români cunoscuţi distruiţi în fightcard sunt Adrian Maxim şi Marius Munteanu. Ultimul dintre ei este neînvins în ultimii doi ani la categoria grea.

Va fi şi o confruntare pentru titlul european WKU, în care moldoveanul Robert Morari va lupta, cel mai probabil, cu un sportiv din Olanda.

De asemenea, a fost confirmată prezenţa unui luptător japonez la categoria 90 de kilograme. Acesta îl va avea în faţă pe polonezul Daniel Blonka.

Organizatorii au pregătit şi un meci de MMA, între olandeza Miss Naomi Pitbull şi poloneza Justyna Haba, care a luptat în Rizin.

Invitat special va fi fostul campion mondial Peter Aerts.

Atmosfera va fi întreţinută de artiştii timişoreni Alex Mica şi Geo Da Silva.

Meciurile vor fi înregistrate la Fight Record, echivalentul cunoscutului BoxRec din boxul profesionist, unde poate fi găsit palmaresul fiecărui luptător profesionist.

„Am format un brand respectat de ceilalţi organizatori şi cunoscut în toată Europa. Nu a fost uşor, este nevoie de multă muncă pentru a ajunge la un nivel înalt”, a declarat Alin Fălcuşan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns