Se reia maratonul sportiv de la Moşniţa Nouă

Cupa Mosnita 2019 1

Ediţia cu numărul trei a „Cupei Moşniţa” bate tot mai tare la uşă. Competiţia se va derula pe durata a şase weekend-uri, din 5 octombrie până în 10 noiembrie, şi va reuni sportivi de la zece discipline – jiu-jitsu brazilian, MMA, hand to hand fighting, kick-boxing, karate, fotbal, baschet, handbal, rugby şi judo.

Primul weekend va fi alocat sporturilor de contact. „Cupa Moşniţa” va cuprinde şi campania „Stop violenţă în şcoli!”, în care parteneri sunt Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş.

Cunoscutul luptător Cătălin Zmărăndescu va fi prezent cu 24 de elevi la toate ramurile de sporturi de contact.

La kick-boxing, pe 6 octombrie, pe lângă meciurile de la interclub va fi o gală rezervată copiilor talentaţi din România. Au fost concretizate 13 meciuri pentru centuri în care sunt distribuiţi copii talentaţi din Timişoara, Moşniţa Nouă, Constanţa, Sibiu, Ploieşti, Târgovişte, Piteşti, Drobeta Turnu Severin şi Vrsac (Serbia). Evenimentul va începe la ora 18, iar sportivii vor fi prezentaţi ca într-o gală profesionistă, cu intrare pe jocuri de lumini. „Mixt Fight Sistem Romania – Kids Promotion kick-boxing & MMA” va fi prezentată de magicianul Lorenzo Cristian.

Ca o altă noutate, la „Cupa Moşniţa va fi organizată competiţia „European Champion Judo Cup”, dedicată echipelor. Pe lângă cea de campioni juniori a României vor fi prezente team-uri din alte şase ţări. De organizare se ocupă Laurenţiu Jurcă, de la clubul de judo Phoenix Timişoara. În total, sunt aşteptaţi 1.500 de sportivi, cu 400 mai mulţi decât la ediţia de anul trecut, ne-a declarat Marius Ciocoiu, principalul organizator al maratonului sportiv de la Moşniţa Nouă.

Organizatori sunt primăria locală şi Clubul Sportiv Comunal Moşniţa Nouă, cu sprijin din partea celorlalte entităţi sportive care activează pe raza comunei de lângă Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns