Un tenismen de 15 ani și-a luat adversarul la palme pe teren. Imagini incredibile (video)

tenismen
Un tenismen de 15 ani și-a luat adversarul la palme pe teren

Jucătorul francez de tenis Michael Kouame şi-a pălmuit adversarul în primul tur al turneului de juniori de la Accra, iar miercuri şi-a cerut scuze, subliniind că a fost insultat tot meciul de către public.

Kouame, în vârstă de 15 ani, l-a pălmuit luni pe ghanezul Raphael Nii Ankrah, când cei doi jucători şi-au dat mâna la fileu, după înfrângerea francezului, cap de serie N.1, după un tie-break în setul al treilea.

Într-un mesaj de scuze pentru „gestul său urât”, postat miercuri pe reţelele de socializare, Kouame a explicat că a clacat „după un meci extrem de frustrant şi dificil”, în timpul căruia spune că a fost insultat de publicul care l-a susţinut pe jucătorul local. „Regret sincer gestul meu”, a afirmat francezul.

„În timpul meciului, am fost abuzat verbal în mod repetat de multe persoane din public, inclusiv insulte la adresa mamei mele; dar asta nu îmi scuză comportamentul”, a spus el.

CITEȘTE ȘI: Poliţia a distrus „afacerea” unor români care se ocupau cu asasinate la comandă. Băieţii aveau un site special unde preluau comenzile

Cu toate acestea, Kouame recunoaşte că a greşit şi că gestul său a fost „complet inacceptabil”. „Accept toate consecinţele din partea federaţiei internaţionale. Voi folosi această perioadă pentru a vedea cum pot gestiona mai bine astfel de situaţii în viitor, într-un mod care să reflecte adevărata mea personalitate”, a conchis el.

Federaţia Internaţională (ITF) de care depinde circuitul de juniori nu a anunţat oficial o sancţiune în acest caz, scrie ziare.com.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *