Senatorul Sebastian Răducanu: ”Orașul este luminat doar de bunătatea și frumusețea timișorenilor, iar nu de inspirația, munca și interesul administrației locale”

Sebastian Răducanu

Senatorul PSD Timiș Sebastian Răducanu a susținut o declarație în cadrul Senatului României, în care a solicitat administrației conduse de Dominic Fritz să se implice în revitalizarea proiectului Timișoara-Capitală Europeană a Culturii 2023:

”Suntem în anul 2022, cu un an înainte de celebrarea titlului câștigat de Capitală Europeană a Culturii, iar Timișoara nu are nici încrederea sau energia necesară, dar nici liderii care să schimbe soarta acestui proiect.

CITEȘTE ȘI: Poliţist în uniformă, prins la furat într-un magazin. Bărbatul ascunsese un minicompresor sub caschetă

Toate aceste lucruri se întâmplă din cauza latenței administrației locale, care pare să fi uitat cât de important este acest titlu atât pentru orașul nostru, cât și pentru întreaga țară.

Conceptul ”Shine Your Light / Luminează oraşul prin tine!” este sugestiv pentru realitatea trăită. Orașul este luminat doar de bunătatea și frumusețea timișorenilor, iar nu de inspirația, munca și interesul administrației locale.

Am susținut astăzi o declarație politică în cadrul Camerei Senatului României prin care am solicitat administrației Fritz să se trezească la realitate și să se implice pentru revitalizarea acestui proiect. Timișorenii nu merită o asemenea umilință”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Senatorul Sebastian Răducanu: ”Orașul este luminat doar de bunătatea și frumusețea timișorenilor, iar nu de inspirația, munca și interesul administrației locale”

  1. DAR CU INPOZITELE CE ATI AVUT ??? DE CE ? CE ATI FACUT PE STRADA JEAN MONET ? NIMIC !!! NU E STRADA MATURATA !! NU ARE TROTUARE !! IN AFARA DE INPOZITE NU SA FACUT NIMIC !! DE LOCATILE PRIMARIEI DATE CU DEDICATIE SE MA I STIE CEVA ?? PE ANUL ACESTA MI A VENIT DE PLATA O SUMA IMENSA ?? PENTRU CE MA I FRIT ??? NU AI FACUT NIMIC IN TIMISOARA ! DUTE DE UNDE AI VENIT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *