Un tată şi-a aruncat cei doi copii într-un râu. Motivul crunt pentru care și-a ucis pruncii

rau

După cazul exterm de la Timișoara, unde o femeie s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje împreună cu cei doi copii ai săi, un alt incident grav a avut loc în județul Bacău. Un tată și-a aruncat copiii într-un râu.

Copii aruncați în râu

Medicii s-au chinuit să-i resusciteze pe cei doi copii, însă manevrele nu au reșit, iar după 45 de minute micuții au fost declarați morți.


Deocamdată nu se știe nimic despre tatăl copiilor și este căutat atât în apă, cât și în zonele din jur.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru, victima propriilor producții tv: ”Pe Mama Natură eu am inventat-o, iar pe maneliști tot eu i-am adus la tv!”

Un tată și-a aruncat în râul de la barajul Berești, județul Bacău, cei doi copii, o fetiță de patru luni și un băiețel în vârstă de cinci ani. Motivul pentru care bărbatul a făcut acest gest ar fi o ceartă cu soția, spun surse din rândul apropiaților, potrvit Antena 3.

Tatăl, în vârstă de 30 de ani, a amenințat-o pe mama copiilor că se va arunca în râu cu cei mici, femeia fiind cea care a alertat autoritățile. Polițiștii i-au găsit pe micuți în apă atunci când au ajuns la fața locului și i-au adus la mal, acordându-le primul ajutor până la sosirea ambulanței.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns