Un tandem pentru zona Jimbolia

Postelnicu si Buboi

Liberalii timişeni din zona Jimbolia au luat un start lansat în acest an electoral. Cosmin Buboi, vicepreşedinte al PNL Timiş, împreună cu Darius Postelnicu, primarul oraşului Jimbolia, încearcă să identifice cele mai importante probleme ale momentului, în vederea găsirii soluţiilor optime.

„Sunt multe probleme în zonă şi ştim că lumea are nevoie de sprijin. Trebuie să ne implicăm la modul concret, pentru a veni cu soluţii practice, realiste, în fiecare situaţie ivită. Cetăţenii nu mai vor soluţii generale şi nici vorbe goale fără conţinut. Sunt convins că eu şi prietenul meu Darius Postelnicu vom găsi cele mai bune soluţii, pentru a nu-i dezamăgi pe oamenii din această zonă. Suntem foarte concentraţi pentru a obţine o majoritate în Consiliul Judeţean Timiş, astfel încât să putem desemna preşedintele acestei instituţii. Este un obiectiv mai mult decât realizabil ”, a declarat Cosmin Buboi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Un tandem pentru zona Jimbolia

  1. Mai frate, cine-i Buboi asta care impreuna cu prietenul lui vor „sa gaseasca cele mai bune solutii, pentru a nu dezamagi oamenii din zona”?
    E un alt tip cu bani de prin pnl , ilustru necunoscut?
    Florescule, baga macar semnul de publicitate daca tot le ei banii pentru bla bla-urile astea… 😉

  2. Iti raspund eu cine e Buboi! Este fostul pion cu bani (fost basculist la Contim) a lui Ostaficiuc in momentul de fata mare transportor. Costantin Ostaficiuc este nasul lui Buboi. Ma mir caci Primarul Postelnicu este de acord cu asa ceva intrucat intre alianta lui ( Roman de la Deta, Groza- Sannicolau Mare si mai multi primari de orase ) au boicotat si contestat alegeriile de acum 3 ani de la PDL Timis atunci cand mai multe nume mediocre au primit functii mult prea mari pentru meritul lor. Zona Jimbolia este o zona moarta POLITIC….. cu 2 senatori si 1 deputat …da 2 senatori (colegiul 3 senat „Jimbolia, Deta, Sannicolau” au trimis 1 senator direct si altul in urma redistribuirilor deci domnilor senatori: Suciu si Blaga + deputatul Andea, cand ati fost ultima oara in Zona 8 Jimbolia? Ce masuri ati luat politic? ? ? In afara de actiunile politice purtate local de primar cu ce a venit PNL Timis in ajutor. Darius te stiu de multa vreme dar daca vrei un sfat BUN…..lasa naibii partidu asta care te ingroapa si fi independent. Oamenii iti apreciaza onestitatea si felul de a trata lucrurile, nu MERITA ei sa-si faca imagine pe seama ta. Bafta tuturor si va rog luati cu paine si multe muraturi sa nu va fie greata la minciunile electorale.

  3. D*na Carmen, sunt 2 derutati – deputati pe colegiul Jimbolia, mai este si un militian de la partidu Generalului Izmana, Diaconu Adrian il cheama, ala cu inmatricularile pe naspa de masini furate de afara. *2 deputati si 2 senatori! *Productie mare de guitzatori pe acest colegiu! *Toti o apa si un pamant! Pacat de Postelnicu ca se amesteca cu unul ca Buboi. Omul chiar a dovedit competenta in Jimbolia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *