Un tânăr pasionat de IT, în echipa primarului din Arad. Ce aplicaţie va crea în folosul cetăţenilor

alexandru popa

Alexandru Popa are 28 de ani şi este pasionat de IT. În urmă cu câteva luni, i–a prezentat pe atunci viceprimarului Călin Bibarţ câteva dintre proiectele sale menite să îmbunătăţească relaţia cetăţeanului cu Primăria Muncipiului Arad.

Alex a lăsat o impresie bună, astfel că edilul Călin Bibarţ i-a propus tânărului să facă parte din echipa sa.

„Sper să îmbunătăţească site-ul primăriei, sper să facă aplicaţie, cât mai performantă pentru telefoane şi calculatoare, astfel încât să fie un câştig şi pentru Primărie, dar în primul rând pentru cetăţeni. Nu în ultimul rând, am vrut să dau un semnal tinerei generaţii, că se poate! Îl felicit şi îi strâng mâna şi îi doresc succes!”, a fost mesajul primarului municipiului Arad, Călin Bibarţ.

„Vom crea o aplicaţie a Primăriei Arad în care toţi arădenii vor putea vedea în timp real toate lucrările ce se desfăşoară în oraş. De asemenea aplicaţia va putea fi folosită şi pentru sesizări. Practic va fi un instrument care va informa cetăţenii în legătură cu tot ce se întâmplă la nivelul municipiului din punct de vedere administrativ, iar pentru Primărie va fi încă un canal de comunicare directă cu cetăţeanul”, a explicat Alexandru Popa.

Sursa text şi foto: Primăria Arad


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *