Escrocheria cu montatul burlanelor face noi victime. Pensionari păgubiți cu 90.000 de lei

Doi pensionari au fost păgubiți de o sumă imensă de bani, după ce un tânăr care i-a convins să le repare burlanele de la casă. El a tot crescut prețul lucrării până când victimele au ajuns să-i dea acces la locul în care își țineau banii.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Ineu au identificat un tânăr de 28 de ani din Arad, care la data de 6 iulie a sustras suma de 90.000 de lei dintr-un imobil din aceeași localitate, cu ocazia montării unor jgheaburi și burlane”, scrie realitateadearad.net

CITEȘTE ȘI: TIR mistuit de flăcări uriașe, pe autostradă

„Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate, care a ales să se împace cu făptuitorul”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Conform unor informații, muncitorul de etnie rromă ar fi tot crescut prețul în timpul desfășurării investiției, ajungând la 20.000 lei, iar proprietarii, care au și probleme de sănătate, l-ar fi lăsat sa ia dintr-o plasă cu bani suma cerută, însă bărbatul și-a însușit 90.000 lei.

Pentru că părțile s-au împăcat, bărbatul nu mai poate fi cercetat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
cet 19 iulie 2019
Din pacate, din nou taxa pe prostie! Conform legii executarea de interventii la constructii se poate face doar de catre o firma specializata si in baza unui contract! Puteau sa-i lase sa monteze jgheaburile si apoi sa-i scoata din curte!! Nu se mai duceau si la altii!!
remus 19 iulie 2019
Impacarea, in aceste cazuri ar trebui sa aiba nulitate din punct de vedere legal. Peste 2-3 saptamini, tiganii ii vor calca din nou pe batrini. Legea, in asemenea cazuri, nu ar trebui sa tina seama de iertarea oferita de pagubit. Acei tig ani ar trebui incarcerati si pusi la munca, sa vada cum se cistiga un ban cinstit, nu prin furt.
Jean valjean 18 iulie 2019
Parchetul nu se sesizeaza ca batranii au fost JEFUITI? IN CE TARA TRAIM...