Un tânăr milionar îşi caută asistent personal. Angajatul va primi 35.000 de euro pentru a călători şi a sta în hoteluri de lux

Matthew Lepre

Dacă te-ai săturat de orele obositoare la birou şi uneori îţi vine să te ridici şi să pleci în lumea largă, un milionar are jobul perfect pentru tine.

Mai exact, un tânăr plin de bani îşi caută asistent personal, alături de care să călătorească în lume. Matthew Lepre, în vârstă de 26 de ani are de gând să ofere 35.000 de euro unei persoane ca să călătorească împreună şi să stea în hoteluri de lux. Sună ca un vis împlinit nu?

Deși Matthew are sediul la Sydney, noul său asistent i se va alătura în călătorii frecvente în Japonia, Dubai și SUA, în timp ce el își predă cursurile de afaceri anumitor companii.

Viitorul său angajat va fi însărcinat cu menţinerea echilibrului în afacerile sale, să răspundă la telefoane, dar şi cu promovarea altor cursuri sau companii pe care milionarul le deţine.

Matthew câştigă nu mai puţin de 80.000 de euro pe lună şi intenţionează să ofere o bună parte din aceştia, mai exact 35.000 de mii viitorului său asistent personal, dar şi această sumă poate fi negociată.

„Salariul se va baza pe experiența persoanei şi va primi aceşti bani în plus, pe lângă cheltuielile de călătorie și de cazare. Asigurările de sănătate sunt plătite de mine de asemenea” a declarat Matthew.

Descriindu-şi oferta de muncă ca pe „cel mai tare job din lume”, Matthew îşi doreşte ca angajatul său să aibă totuşi abilităţi excelente în utilizarea calculatorului şi abilitatea de a se ocupa de mai multe lucruri de-odată. Pe scurt, o persoană descurcăreaţă, perseverentă şi atentă.
El mai cere şi ca pretendentul/a sa să aibă un paşaport valabil pentru toate călătoriile lor, desigur.

„Faptul că muncesc în timp ce călătoresc mi-a permis să duc o viaţă perfectă, ideală, aşa că vreau să dau cuiva şansa de a face acelaşi lucru alături de mine. Caut pe cineva care să mi se alăture în aventură. Îmi place să fac lucruri noi, să vizitez mereu locuri noi” a mai spus milionarul.

După ce a părăsit universitatea la vârsta de 23 de ani, Matthew și-a început afacerea de la zero și acum deţine patru magazine de comerț electronic.

Postul vacant a fost publicat şi pe canalul de YouTube, unde Matthew a adăugat: „Vei călători pe tot globul, vei lucra îndeaproape cu mine și vei avea ocazia să vezi lucruri incredibile în întreaga lume”.
Conform TheSun, pentru a aplica, tot ce trebuie să faci este să trimiţi pe adresa sa un video în care să menţionezi „de ce eşti potrivit pentru acest post”, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *