Un tânăr încearcă să smulgă cu forța o trotinetă electrică pe care o putea folosi gratuit – video

Un tânăr din Timişoara a fost filmat în timp ce încearcă să fure o trotinetă electrică dintr-o staţie a Societăţii de Transport Public Timişoara.


CITEŞTE ŞI: Supuran, luat de fazan


Trotineta putea fi folosită gratuit, fiind cumpărată de primărie printr-un proiect de încurajare a folosirii mijloacelor de transport alternativ, dar unii pur și simplu nu pot concepe o astfel de noțiune…

Bunul simț și respectul față de proprietatea publică nu caracterizează pe toată lumea.Ieri, 19.08.2020, în jurul orei 17, doi tineri încă neidentificați au încercat să fure una dintre trotinetele Societății de Transport Public Timișoara aflate in rastelul de lângă Parcul Botanic. În încercarea lor, aceștia au avariat standul de andocare/incarcare. În consecință,Societatea de Transport Public Timișoara a făcut plângere la Secția 1 Poliție.

Publicată de STPT – RATT pe Joi, 20 august 2020

Din imaginile făcute publice de Societatea de Transport Public Timişoara se poate vedea cum, ziua în amiaza mare, fără niciun fel de apăsare, tânărul trage de trotinetă încercând să o smulgă din staţia de încărcare.

”Bunul simţ şi respectul faţă de proprietatea publică nu caracterizează pe toată lumea. Ieri, 19.08.2020, în jurul orei 17, doi tineri încă neidentificaţi au încercat să fure una dintre trotinetele Societăţii de Transport Public Timişoara aflate in rastelul de lângă Parcul Botanic.

În încercarea lor, aceştia au avariat standul de andocare/incarcare. În consecinţă, Societatea de Transport Public Timişoara a făcut plângere la Secţia 1 Poliţie”, arată STPT, pe pagina de Facebook a instituției, conform 3dots.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
roaba 21 august 2020
Chiar nu vede nimeni ca sunt (din nou) niste tsigani bhoratzi?! Numai de asa ceva bun sunt buni! Leprele!