Un tânăr încearcă să smulgă cu forța o trotinetă electrică pe care o putea folosi gratuit – video

furt trotineta

Un tânăr din Timişoara a fost filmat în timp ce încearcă să fure o trotinetă electrică dintr-o staţie a Societăţii de Transport Public Timişoara.


CITEŞTE ŞI: orban robu supuranSupuran, luat de fazan


Trotineta putea fi folosită gratuit, fiind cumpărată de primărie printr-un proiect de încurajare a folosirii mijloacelor de transport alternativ, dar unii pur și simplu nu pot concepe o astfel de noțiune…

https://www.facebook.com/stpt.ro/videos/1425452610976856/
Din imaginile făcute publice de Societatea de Transport Public Timişoara se poate vedea cum, ziua în amiaza mare, fără niciun fel de apăsare, tânărul trage de trotinetă încercând să o smulgă din staţia de încărcare.

”Bunul simţ şi respectul faţă de proprietatea publică nu caracterizează pe toată lumea. Ieri, 19.08.2020, în jurul orei 17, doi tineri încă neidentificaţi au încercat să fure una dintre trotinetele Societăţii de Transport Public Timişoara aflate in rastelul de lângă Parcul Botanic.

În încercarea lor, aceştia au avariat standul de andocare/incarcare. În consecinţă, Societatea de Transport Public Timişoara a făcut plângere la Secţia 1 Poliţie”, arată STPT, pe pagina de Facebook a instituției, conform 3dots.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un tânăr încearcă să smulgă cu forța o trotinetă electrică pe care o putea folosi gratuit – video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *