Supuran, luat de fazan

orban robu supuran

Sorin Supuran este un liberal care se află în tabăra oponenților lui Nicolae Robu.

Răceala e mai veche, de când cei doi au concurat pentru șefia PNL Timiș, unde Supuran a făcut o figură frumoasă și a pierdut la o diferență mică.

De atunci, au tot existat contre, însă ele păreau să se înscrie în limita firească a disputelor interne din cadrul unui partid.

Acum, însă, adversarul lui Robu a sărit calul. Nemulțumit de politica promovată de Robu, Supuran a anunțat public că îl susține la Primăria Timișoara pe principalul contracandidat al actualului primar, adică pe Dominic Fritz, îndemnând și alți peneliști să procedeze la fel.

Uluiala este cu atât mai mare cu cât Fritz este de la alt partid, care lovește constant în PNL, în timp ce Sorin Supuran se pretinde mare liberal!

Se vede și din avion că Sorin Supuran a recurs la o formă abjectă de a-și rezolva probelemele interne din PNL Timiș, sacrificând partidul doar pentru interesul personal.

Într-adevăr, îndemnuri voalate de boicot intern au mai existat în cadrul partidelor, dar ceea ce a făcut Supuran acum este o premieră care provoacă și mai mult dezgust față de clasa politică: să joci într-o echipă și să le spui colegilor să se dea la o parte ca să dea gol adversarii!

Aici, nu mai e vorba doar de Robu, pentru că PNL înseamnă mai mult: sunt și alți colegi, primari, lideri de organizații, membri simpli, care știau că partidul trebuie să rămână unit, nu să tragă pentru alții, așa cum îi îndeamnă colegul lor.

Este un gest extrem, fără precedent, care-l plasează definitiv pe Sorin Supuran în afara partidului.

Timpul va trece, conducerile politice se vor schimba, se vor face alte alianțe, dar gestul lui Supuran va rămâne ca o etichetă care nu se va dezlipi nici dacă tragi cu toate camioanele de la firma Maracana.

Chiar, de ce nu își încurajează Sorin Supuran angajații să meargă la alte firme concurente?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Supuran, luat de fazan

  1. Haha! Comedie pură acest articol! Îl felicit pe S.Supuran pt coloana dreapta, nu se poate ca toata lumea sa țină capu la cutie pt Robu! S.S nu are nimic de pierdut, afacerile merg, dezvoltarea este continuă. În schimb voi ăștia, jalnic articol!

  2. Asteptam sa dea Supuran mai multe din casă…
    Poate asa aflam si noi plebea, cum si de cine suntem condusi in realitate, nu doar ce ne da presa cu picatura…

  3. Felicitari domnului Supuran,face ceea ce este corect,nu stiu citi cred ca domnul Fritz e mai bun decit acest Robu,dar de ultimul ne am lamurit in ultimii 8 ani,trebuie sa ii vedem si pe altii la lucru,altfel nu o sa stim niciodata cit de buni sint,acest Robu s a inconjurat numai de obedienti maximali in acesti 8 ani,vezi cazul celui care de aproape un deceniu conduce prin delegatie paznicii locali si exemplele pot continua .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *