Un tânăr din Timişoara l-a ameninţat pe premierul Orban că îl omoară

amenintare

Un bărbat de 30 de ani din Timișoara a sunat la Secretariatul General al Guvernului (SGG) și l-a amenințat pe premierului interimar Ludovic Orban. Acesta a fost identificat de polițiști și internat la Psihiatrie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Aurora Voicilă, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax, că pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru alarmarea, fără motiv, a unei persoane.

„Un bărbat de 30 de ani a fost identificat de polițiști după ce a sunat la SGG și ar fi proferat amenințări, acesta urmează să fie internat la Spitalul de Psihiatrie <Văcărescu> din Timișoara. Pe numele acestuia s-a deschis dosar penal pentru alarmare prin orice mijloace și fără un motiv întemeiat a unei persoane fizice sau juridice”, a spus Voicilă.

Surse judiciare au declarat corespondentului Mediafax că bărbatul ar fi cunoscut cu probleme psihice și consumator de droguri.

„Ar fi sunat la SGG și ar fi amenințat că îl împușcă pe premierul Orban pentru modul de gestionare a crizei legate de coronavirus”, au spus sursele citate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Un tânăr din Timişoara l-a ameninţat pe premierul Orban că îl omoară

  1. Latrina 3 ajuta la agravarea bolilor mintale a celor ce o urmaresc (stuit fiind ca doar persoane cu probleme mintale urmaresc propaganda neobolsevica).

Lasă un răspuns