Un tânăr bănăţean aleargă pentru copiii cu autism

bogdan ibanisteanu

Instructorul de înot Bogdan Ibănișteanu va participa în perioada 2-3 mai la un eveniment sportiv caritabil, cu scopul de a strânge fonduri pentru realizarea unei platforme online pentru copiii cu autism!

La acest eveniment organizat de Adrian Gemănaru, managerul Centrului Psihologic Marea Neagră din Constanța, vor participa 150 de persoane din întreaga țară, Bogdan fiind singurul reșițean care va concura. Fiecare participant va trebui să alerge 100 de km în 24 de ore.

Competiția va începe pe data de 2 mai la ora 10 și se va încheia a doua zi la aceeași oră. Concursul se va desfășura în condițiile actuale ale stării de urgență: de la orele 10-22 în zona domiciliului fiecărui concurent și între orele 22-6 în domiciliu (apartament, casă, curte, acoperișul blocului, etc.). Distanța parcursă de fiecare concurent va fi monitorizată printr-o aplicație instalată pe telefonul mobil sau pe ceasul inteligent, care va transmite datele organizatorilor evenimentului.

„Ideea este ca cei 150 de participanți să alerge în aceste 24 de ore 100 de km și chiar în timpul competiției prietenii, familia și cunoștințele pot dona pentru acest eveniment caritabil cu numele participantului pe care îl susțin, ca ajutor pentru eveniment și ca susținere pentru participant. Mă bucur că pot lua parte la un eveniment caritabil la nivel național atât de frumos și sper ca și prin implicarea mea să pot contribui împreună cu voi, prietenii mei, neamurile mele, cunoștințele mele, și nu numai, la strângerea de fonduri pentru cauza acestor copii diagnosticați cu autism. Oricine poate dona și sper să o facă cât mai mulți, pentru că este nevoie! Ne vedem la final și sper din tot sufletul să reușesc să parcurg distanța de 100 km!”, a declarat reșițeanul Bogdan Ibănișteanu, potrivit CAON.ro.

Cei care doresc să doneze o pot face accesând link-ul următor:

https://alergpentruautism.ro/ambasadori/?aid=35&fbclid=IwAR3MqD83iWsWIQrgHBEws4A4hF1b7f0azwH8a3ZfUVsY8UBpNj2IstMq7l0

Foto: CAON.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *