Un suporter și-a bătut soția pentru că nu i-a luat bilet la UTA – Craiova, deoarece ea dorea să meargă la țară la părinți

Un suporter și-a bătut soția pentru că nu i-a luat bilet la UTA – Craiova, deoarece ea dorea să meargă la țară la părinți

Un bărbat și-a bătut soția pentru că nu i-a luat bilet la UTA – Craiova, deoarece ea dorea să meargă la țară la părinți

O nevastă neascultătoare și-a primit-o de la soțul ei microbist, cauza fiind meciul de vineri seara, 19 mai, dintre UTA și FCU Craiova.

Deși bărbatul a rugat-o să-i cumpere un bilet de meci online pentru această ultimă partidă din play-out, el fiind mai novice în ale netului, femeia s-a opus pe motiv că va fi vreme bună și dorește să meargă la părinți la țară să-i ajute la grădinărit.

Bărbatului atât i-a trebuit și fiind și un pic ”capsat” și-a luat la chelfăneală consoarta care nu i-a respectat dorința de a merge la meci, scrie ghidul arădean.ro.

”Polițiștii Secției 1 Rurală Arad cercetează un bărbat de 43 de ani din Arad care, în ziua de 18 mai, și-ar fi agresat fizic soția.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, cercetările fiind continuate într-un dosar penal, întocmit pentru violență în familie”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Arad.

CITEȘTE ȘI: Timpark introduce reguli noi, taxează mai mult, dar investește zero lei

Acum microbistul poate merge liniștit la meci, iar soția la părinți.

Imagine cu titlu ilustrativ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *