Un supermarket din Timișoara face… furori printre clienți

Timișorenii care dispun de prea mult timp liber îl pot petrece la unul dintre supermarketurile din municipiu.

Pentru doar câțiva bănuți, că nu e musai să umpli coșul de cumpărături, aceștia pot aștepta cel puțin o jumătate de oră ca să le vină rândul la casele de marcat ale magazinului Kaufland de pe strada Gh. Lazăr.

CITEȘTE ȘI: Imagini tulburătoare. Un interlop din vestul țării și-a transmis moartea în direct, pe o autostradă din Anglia (video)

Marfa diversificată și prețurile accesibile atrag, de regulă, mulți mușterii, însă, din lipsă de personal, o bună parte dintre casele acestui supermarket rămân închise.

Zilele trecute, cozile formate din clienții care așteptau la rând se întindeau până la jumătatea magazinului, timp suficient cât să își facă noi prieteni inițiind discuții cu ceilalți pe diferite teme sau să scrie o… proză pe telefonul mobil.

CITEȘTE ȘI. Un bărbat din vestul țării cere despăgubiri uriaşe statului român pentru că i-a „pus afacerea pe butuci”

După ce s-au învârtit minute bune printre rafturi, unii dintre ei au fost însă nevoiți să-și abandoneze cumpărăturile, văzând cozile interminabile…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Un supermarket din Timișoara face… furori printre clienți

    1. nu e vorba de management ba prostule, e vorba de faptul lidl si kaufland nu angajeaza oameni suficienti, sunt cativa parliti care muncesc pe un salariu de cacat si sunt exploatati la maxim pentru ca romania si pentru ca se poate. Ala care e si casier e si ala care aranjaza marfa, face indexul la primirea marfii,e si la brutarie, e peste tot, si oamenii pleaca, si astia cu hypermarketurile raman ca prostii

  1. Nu se poate , la noi in tara , la toate supermarcheturile , dar absolut la toate , avem ,, numai ,, personal educat , civilizat , ,, proclient ,, , etc etc . numai ,, angajati ,, unul si unul , eu cred ca este o dezinformare , si in toate aceste companii numărul angajaților este foarte mare , atît doar ca trebuie sa ai ,, puțintică ,, răbdare, în rest totul merge ca pe roate .

Lasă un răspuns