Un supermarket din Timișoara face… furori printre clienți

Timișorenii care dispun de prea mult timp liber îl pot petrece la unul dintre supermarketurile din municipiu.

Pentru doar câțiva bănuți, că nu e musai să umpli coșul de cumpărături, aceștia pot aștepta cel puțin o jumătate de oră ca să le vină rândul la casele de marcat ale magazinului Kaufland de pe strada Gh. Lazăr.

CITEȘTE ȘI: Imagini tulburătoare. Un interlop din vestul țării și-a transmis moartea în direct, pe o autostradă din Anglia (video)

Marfa diversificată și prețurile accesibile atrag, de regulă, mulți mușterii, însă, din lipsă de personal, o bună parte dintre casele acestui supermarket rămân închise.

Zilele trecute, cozile formate din clienții care așteptau la rând se întindeau până la jumătatea magazinului, timp suficient cât să își facă noi prieteni inițiind discuții cu ceilalți pe diferite teme sau să scrie o… proză pe telefonul mobil.

CITEȘTE ȘI. Un bărbat din vestul țării cere despăgubiri uriaşe statului român pentru că i-a „pus afacerea pe butuci”

După ce s-au învârtit minute bune printre rafturi, unii dintre ei au fost însă nevoiți să-și abandoneze cumpărăturile, văzând cozile interminabile…

6 Comments
Ioji 13 octombrie 2018
Nu se poate , la noi in tara , la toate supermarcheturile , dar absolut la toate , avem ,, numai ,, personal educat , civilizat , ,, proclient ,, , etc etc . numai ,, angajati ,, unul si unul , eu cred ca este o dezinformare , si in toate aceste companii numărul angajaților este foarte mare , atît doar ca trebuie sa ai ,, puțintică ,, răbdare, în rest totul merge ca pe roate .
Eu 12 octombrie 2018
Si aici la kaufland era astepti 5 minute primesti nu stiu cati bani dar nu mai e
Eddi 1967 12 octombrie 2018
La noi in Germania daca stai La Kaufland Mai mult de 5 min La rind primesti Voucher de 2,50€
Andrei 12 octombrie 2018
Pai da,ca doar mai multi angajati nu aduc performanta... Idem si la Lidl. Companii nemtesti cu management romanesc...de doi lei..