
La Muzeul Satului Bănăţean a început, vineri, Festivalul culinar multietnic, o manifestare care se încheia duminică.
CITEȘTE ȘI: Imagini tulburătoare. Un interlop din vestul țării și-a transmis moartea în direct, pe o autostradă din Anglia (video)
CITEȘTE ȘI: Imagini tulburătoare. Un interlop din vestul țării și-a transmis moartea în direct, pe o autostradă din Anglia (video)
Cei care au trecut poarta muzeului au fost ademeniţi cu specialităţi culinare bănăţene dintr-o gamă vastă de sortimente: caltaboşi, şunculiţă, jambon, tobă, brânzeturi, miere, ţuică, vin, prouse de patiserie şi alte bunătăţuri.
CITEȘTE ȘI:Un bărbat din vestul țării cere despăgubiri uriaşe statului român pentru că i-a „pus afacerea pe butuci”
Sunt aşteptaţi şi producători de legume şi fructe, punctul culminant al festivalului fiind preconizat astăzi la prânz, când are loc şi o festivitate cu oficialităţi locale.
CITEȘTE ȘI: Un supermarket din Timișoara face… furori printre clienți
Programul muzical, grătarele şi berea contribuie la o atmosferă destinsă a acestui sfârşit de săptămână la Timişoara.