Un SUPER-BMW şi-a măsurat puterile cu un tramvai. A ieşit RĂU… (FOTO)

accident bmw 2

Un super-BMW şi-a măsurat puterile cu un tramvai, însă bolidul de lux a ieşit şifonat rău de tot din confruntare.

Accidentul s-a petrecut în municipiul Arad. Maşina circula din direcţia Gării CFR şi, în drept cu supermarketul Atrium Mall, şoferiţa acestuia a încercat să treacă „fraudulos” pe celălalt sens… Asta pentru a nu mai merge taman până la UTA, pentru a putea executa manevra dorită legal şi în siguranţă, la fel ca toţi „fraierii”.

În cele din urmă, şmecheria a costat scump, un tramvai care vinea dinspre Podgoria izbind violent BMW-ul şi provocându-i pagube importante.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit!

Foto: arq.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Un SUPER-BMW şi-a măsurat puterile cu un tramvai. A ieşit RĂU… (FOTO)

  1. Rectifica ,ca nu este chiar o masina de lux ,face parte din acea clasa medie Superioara de autoturisme , de Lux si Super Lux se pot numi doar acestea care sunt Maybach Bentley si Rolls Royce .

    Trambvaiul nu venea ca doar el oricum circula numai si numai pe linie ,probabil alti aflati in Trafic nu circulau pe unde nu trebuia in cazul daca Tramvaiul se afla pe acea ruta a lui de tot timpul .

  2. Dumineca viitoare va fi in piata de masini la Arad, cu kilometri putini, proaspat adusa din Germania. Se va gasi un fraier care sa o cumpere.

  3. Niste parveniti precum soferita in cauza care sfideaza cele mai elementare reguli de circulatie iar zi de zi pe cele de … bun simt!

Lasă un răspuns