Un student nemulțumit de nota primită își amenință profesorul: „Sunt nedreptățit! Îți tai capul …”. Video

cutit 2

Filmare de groază cu un student care-și amenință cu moartea un profesor,  de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), din Iași. În clip studentul apare cu un cuțit în mână și proferând amenințări groaznice.

CITEȘTE ȘI: Pensionarii timișeni se revoltă

„Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, transmite acesta.

Decanul Facultății de Informatică, conf. univ. dr. Adrian Iftene, a demarat o anchetă și a propus exmatricularea studentului în cauză. Drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, a făcut deja plângere la Poliție, conform bzi.ro

Studentul Facultății de Informatică din Iași  care a realizat filmul în care face amenințări cu moartea la adresa profesorului Abel-Albert Policiuc, riscă, în eventualitatea în care va fi găsit vinovat, o amendă sau o pedeapsă cuprinsă între trei luni și un an de inchisoare, potrivit Noului Cod penal.

Video AICI

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns