Un strop de bucurie… în necaz

Cu puține zile în urmă, reprezentanții Asociației „Ridică-te și umblă” din Lugoj au lansat un apel la generozitate, pentru a veni în sprijinul a 18 persoane cu dizabilități din comuna timişeană Balinţ. Imediat, câteva suflete s-au deschis în faţa acestei iniţiative, socotind că este un privilegiu să oferi semenilor în suferinţă câte ceva din ceea ce ți se dă de Sus.,,

„Am fost contactaţi repede de trei donatori, printre care și o persoană din Paris, o mai veche cunoştinţă a noastră, obişnuită cu asemenea acte de bunătate” ne-a declarat George Uba, coordonatorul organizaţiei lugojene.

Din banii strânşi în cadrul acestei campanii s-au achiziţionat alimente, care au fost transportate la Balinţ, Fădimac, Bodo şi Târgovişte, la locuinţele beneficiarilor, oameni sărmani identificaţi de primăria comunei. Dănuţ Craşovan, edilul-şef al acesteia, a trimis un reprezentant al autorităţilor locale, care l-a însoțit pe delegatul filialei „Ridică-te și umblă” la cele 18 persoane aflate în nevoie.

Voluntarii au fost profund marcați de suferința lor și de starea în care se aflau. Unii dintre ei nu au putut spune nimic. Erau muți de uimire că s-a gândit cineva la ei. Nu le venea să creadă. S-au rugat ca Dumnezeu să dea sănătate celor care le-au prilejuit această bucurie neaşteptată.

„A veni în ajutorul celor care se zbat în necazuri ar trebui să fie un act de normalitate. Dacă ne facem o deprindere din a repeta asemenea gesturi, viaţa noastră, a tuturor, va arăta altfel”, a conchis prof. Mihaela Kristof, directoare la şcoala din Balinţ, cea care s-a ocupat, în numele asociaţiei, de achiziţionarea şi distribuirea alimentelor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns