Un şofer şi-a legat roata cu funie şi apoi a mers la RAR pentru recuperarea talonului: „E păcat să pui şurub acolo unde poţi lega cu sârmă”

Un şofer şi-a legat roata cu funie şi apoi a mers la RAR pentru recuperarea talonului: "E păcat să pui şurub acolo unde poţi lega cu sârmă"

Un şofer şi-a legat roata cu funie şi apoi a mers la RAR pentru recuperarea talonului: „E păcat să pui şurub acolo unde poţi lega cu sârmă”

Un şofer din Cluj i-a uimit pe inspectorii Registrului Auto Român, după ce şi-a legat roata la maşină cu o funie şi apoi a mers la RAR pentru recuperarea talonului.

Şoferul rămăsese fără talonul maşinii din cauza unor deficienţe grave la sistemele vitale ale maşinii şi a avut posibilitatea să le remedieze înainte de a merge, din nou, la RAR pentru o nouă verificare în vederea recuperării documentului.

CITEȘTE ȘI: Șoferii pregătesc proteste de amploare în benzinării: alimentare cu 50 de bani, astăzi. Mobilizare pe reţelele de socializare

„E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă, spune o glumă celebră printre șoferi. Sârmă sau funie, am putea completa noi, după ce am văzut autovehiculul care s-a prezentat la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP, conform antena3.ro.

Din păcate, această glumă a fost luată în serios de un bărbat care a legat cu câțiva metri de funie componente ale sistemelor vitale ale vehiculului.

Pe lista neconformităților se adaugă: nefuncționarea farurilor și luminilor pentru frânare, bara față compusă din bucăți prinse cu sârmă, joc în articulații și suspensii, anvelope de alte dimensiuni.

Le mulțumim colegilor de la Cluj care au scos de două ori din circulație această mașină, atât în urma controalelor în trafic, cât și după prezentarea la RAR.

Am putea spune că șoferul acestui autovehicul nu a primit nici măcar un capăt de ață de la colegii noștri…”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook – Registrul Auto Român Oficial.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns