Un șofer de TIR român a fost amendat cu 2,2 milioane de euro în Franța. Ce au găsit polițiștii în camion

Un șofer de TIR român a primit o amendaă colosală în Franța după ce a fost prins de autorități în timp ce trasporta 5,2 tone de țigarete de contrabandă, potrivit publicației franceze NordLittoral.

Aurel Andrei N., în vârstă de 35 de ani, a fost oprit pe 6 decembrie pentru un control de rutină în timp ce tranzita localitatea Coquelles, din nordul Franței. Însă acesta nu a putut prezenta documente prin care să justifice de ce transporta cele peste 5 tone de țigarete.

Bărbatul le-a declarat poliștilor că a fost abordat de un bărbat într-o parcare din Belgia, care i-a promis 8.000 de euro dacă va livra marfa și a acceptat oferta pentru că avea nevoie ca să își întrețină familia.

Românul le-a mărturisit anchetatorilor că nu este la prima astfel de ispravă, după ce a mai transportat 2 tone de tutun în Marea Britanie.

Vameşii francezi au stabilit că valoarea bunurilor transportate de roman se ridica la 2,17 milioane de euro şi au cerut o amendă echivalentă. Procurorii au cerut şi o pedeapsă de 1 un an de închisoare.

sursa: stirileprotv.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns