Un şofer de autocar a sărit să bată o pasageră, în autogara din Arad. VIDEO!

Un bistriţean, şofer al unei firme de transport rutier, a sărit la bătaie și a agresat o pasageră în cursa ce trebuia să o ducă în Spania. Scandalul ar fi pornit după ce femeia s-ar fi așezat în autocar pe locurile din față, care ar fi fost rezervate pentru altcineva.

Scenele au avut loc în autogara din Arad, iar protagonişti au fost şoferul unui autocar ce urma să ajungă în Lugo, Spania, şi o pasageră. Se pare că incidentul a avut loc miercuri, iar motivul scandalului a fost că femeia s-ar fi așezat în autocar pe locurile de față, care ar fi fost rezervate pentru altă persoană.

Imaginile au stârnit revoltă în mediul online, iar părerile sunt împărţite. Dacă unii l-au criticat aspru pe şofer, alţii spun că de vină este femeia agresată.

„Șoferul a fost jignit de către clientă. A fost înjurat atât de ea, cât și de fiica ei. E unul dintre cei mai buni șoferi. De cele mai multe ori pasagerii întrec limitele. Nu își înțeleg locul și pun stres pe șoferii care trebuie să fie liniștiți și lăsați să își facă treaba ca să ajungem cu bine la destinație. Acea femeie nu înceta din înjurături.

Avea o privire care nu arăta altceva decât că avea chef de scandal. Era toată roșie la față și nu mai înceta. Nu am văzut dacă a consumat băuturi alcoolice înainte, dar privire și fața ei asta spuneau”, scrie într-un comentariu o martoră, potrivit bistriteanul.ro.

Citește mai mult AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un şofer de autocar a sărit să bată o pasageră, în autogara din Arad. VIDEO!

  1. La o firma serioasa soferul nu are atributia de a rezerva loc ptr pasagerul x sau y dar la noi e la moda ca locurile din fata sa fie totdeauna rezervate ptr posibilele fufe care vor tine companie soferilor si in timpul condusului si la odihna .Am circulat in Spania cu autobuzul de la Madrid la Zaragoza sau Zaragoza la Barcelona cu autobuzele firmei Alsa dar acolo soferii nu au asemenea atributii fiecare calator se aseaza pe locul care a-l are scris pe bilet nu exista ca soferii sa puna in fata pe cine vor ei sa sa vorbeasca cu calatorii in timpul mersului ,soferii roman in momentul cand urca in autobuz arunca privira ptin atobuz sa vada daca cade ceva si imediat se face liber locul din spatele soferului

Lasă un răspuns