Un șofer băut a condus cu 131 km/h în localitate! Nu purta nici centură. 7 luni fără permis și 2.610 lei amendă

Un șofer băut a condus cu 131 km/h în localitate! Nu purta nici centură. 7 luni fără permis și 2.610 lei amendă

Un tânăr a rămas fără permis pentru o perioadă de 7 luni, după ce, băut fiind, a fost prins conducând cu o viteză de 81 km/h peste limita legală.

Șoferul iresponsabil a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier Arad, care l-au oprit pentru control pe DJ 709/B, în localitatea Șofronea.

Conducătorul auto, în vârstă de 29 de ani, din Macea, a rulat cu viteza de 131 km/h., depășind cu 81 km/h viteza maximă permisă pe acea porțiune de drum.

Nu purta centura de siguranță, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au aplicat o sancțiune contravențională de 2.610 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru 210 zile.

CITEȘTE ȘI: Proiect de lege: Șoferii care depășesc viteza cu peste 100 km/h față de limita admisă rămân fără permis pentru 180 de zile/ Certificatul de înmatriculare va fi reținut

„Atragem atenția conducătorilor auto că respectarea regulilor de circulație nu este opțională, iar ignorarea lor este o cauză de producere a accidentelor grave și mortale”, a transmis Poliția Rutieră Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *