Împușcături la Roma: patru morți și mai mulți răniți

Împușcături la Roma: patru morți și mai mulți răniți

Patru persoane au murit în urma unui schimb de focuri de armă care a avut loc pe Via Monte Giberto, în zona Fidene din Roma.

Un bărbat a pătruns într-un bar trăgând numeroase focuri de armă în persoanele prezente, probabil din cauza unei dispute cu unii vecini din blocul în care locuiește.

Patru femei au murit pe loc, iar alte persoane au fost rănite, informează rotalianul.ro.

S-a întâmplat în barul „Il Posto Giusto”, de pe via Monte Giberto, numărul 21. Până la acest moment cel puțin patru victime, toate femei, au decedat.

Alte patru persoane au fost transportate în cod roșu la spitalele Gemelli, Sant’Andrea și Umberto I. Una ar fi în stare gravă. O altă persoană rănită a fost internată la Spitalul Pertini.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a fost dezarmat, arestat și dus la cazarma carabinierilor pentru audieri.

La fața locului au sosit ambulanțele și carabinierii care au securizat zona pentru a reconstitui dinamica celor întâmplate.

CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz: „În câteva zile pleacă spre Timișoara primele patru autobuze electrice”. Culorile sunt galben-negru-alb (foto)

Potrivit unor prime informații, disputa a început în blocul de la numărul 43, în timpul unei ședințe între locatari, apoi a degenerat în barul de la numărul 21, unde bărbatul a început să tragă în vecini și în ceilalți clienți prezenți la momentul respectiv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *