Un şmecher cu BMW s-a luat la bătaie cu doi poliţişti. Procurorii au clasat cazul! VIDEO!

Un şofer din Craiova s-a luat la bătaie cu doi agenţi de la Poliţia Locală, după ce nu a fost lăsat să parcheze într-o zonă unde circulaţia era închisă pentru desfăşurarea unui spectacol.

Pe imagini se vede cum şoferul fuge şi se ascunde în maşină imediat după ce îi aplică poliţistului o corecţie. La câteva secunde unul dintre oamenii legii vine şi îl loveşte cu piciorul pe Borgete. Poliţistul lovit s-a ales cu piciorul în ghips şi cu 25 de zile de concediu medical, informează Adevărul.

Scandalul a avut loc anul trecut. Şoferul a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de ultraj, ulterior fiind condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare şi obligat să-i achite poliţistului Vasile Ilie suma de 2.000 de lei drept daune materiale şi cheltuieli judiciare.

Procurorii au făcut recurs, iar magistraţii Curţii de Apel Craiova l-au condamnat la un an de închisoare cu suspendare, sentinţa fiind definitivă.

Totodată, Cristian Borgete a depus plângere la Parchet împotriva agentului Vasile Ilie, pe care l-a acuzat de purtare abuzivă. După analizarea filmului şi audierea martorilor, procurorii au clasat cazul.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns