Un senator celebru le-a cumpărat apartamente în Timişoara celor doi copii

Nu a fost niciodată vreun personaj nevoiaș, iar soarta i-a fost favorabilă. Ultimul an pare să fi fost și mai profitabil pentru Cristian Resmeriță fost deputat şi, pentru scurt timp, primar al municipiului Lupeni, scrie informaţiavj.ro.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Senatului, pentru funcţiile de demnitate publică alese salariile sunt cuprinse între 13.050 lei brut pe lună (simplu senator) şi 16.675 lei brut pe lună (preşedintele Senatului).

Cristian Resmeriță este singurul parlamentar din Valea Jiului, fiind ales în Senat în urma scrutinului din 11 decembrie 2016. Și este unul dintre aleșii care se pot lăuda cu o avere considerabilă. Fost deputat până în iunie 2016, Cristian Resmeriţă şi-a dobândit o bună parte din avuție în urma nunţii şi a botezului, de la care a adunat mii de euro şi sute de mii de lei.

Potrivit declaraţiei de avere depusă în 2016, Cristian Resmeriţă deţinea un teren intravilan în Lupeni de 432 metri pătraţi, un apartament în Lupeni, unul în Vulcan moştenit de soţie şi o casă de locuit în Lupeni.

În garajele familiei Resmeriţă să găseau trei autoturisme: o Skoda, un Peugeot şi o Mazda. Documentul privind averea ex-deputatului, actual senator PSD, relevau faptul că, la botezul celui de-al doilea copil, din 2015, Resmeriţă a primit 6.200 de euro şi 55.200 lei. Declaraţia de avere completată în 2014 de Cristian Resmeriţă arată că acesta a obţinut ca dar de nuntă suma de 30.000 de euro şi 330.000 lei, iar la primul botez 10.000 de euro şi 250.000 lei.

Anul acesta, ultima declaraţie de avere postată pe site-ul Senatului arată că averea lui Cristian Resmeriță a crescut cu două apartamente cumpărate în Timișoara pe numele celor doi copii ai lui.

La capitolul venituri, Resmeriță jr. declară suma de 32.406 lei – Camera Deputaților, 26.567 lei – indemnizația primită ca primar al Lupeniului, unde a stat şase luni, respectiv 3.200 lei de la Senatul României, pentru cele câteva zile din 2016 în care a ocupat un fotoliu de senator. În plus, a încasat 50.000 de lei, contribuția la campania electorală a PSD la alegerile generale de anul trecut, conform informaţiavj.ro.

Foto: romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un senator celebru le-a cumpărat apartamente în Timişoara celor doi copii

  1. aia mor pe capete in minele de la lupeni si ”romanul” asta isi cumpara apratamente si declara sume umflate la nunti, ca sa mai dea in jos sumele castigate fraudulos. Mai ales in zona aia uitata de lume….

Lasă un răspuns