Un schelet uman a fost găsit în subsolul unui bloc din vestul țării, într-o boxă care n-a mai fost deschisă de 10 ani

Un schelet uman a fost găsit în subsolul unui bloc din vestul țării, într-o boxă care n-a mai fost deschisă de 10 ani

Un schelet uman a fost găsit în subsolul unui bloc din vestul țării, într-o boxă care n-a mai fost deschisă de 10 ani.

Descoperire şocantă, miercuri după amiaza, în orașul Aleşd, județul Bihor.

Administratorul unui bloc a găsit în subsolul imobilului, într-o boxă care n-a mai fost deschisă de circa 10 ani, un schelet uman întreg, relatează ebihoreanul.ro. „Miercuri, 11 mai a.c., la ora 15.50, poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de administratorul unui bloc de locuinţe din oraşul Aleşd, judeţul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, a descoperit oseminte umane”, a confirmat Poliţia Bihor, la solicitarea ebihoreanul.ro.

CITEȘTE ȘI: „Acum unde ieșim? De ce mi-a luat balconul?”. Primăria demolează preventiv zeci de balcoane într-un oraș din vestul țării

Potrivit reprezentanţilor IPJ, „poliţiştii de investigaţii criminale din Aleşd s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că datele sesizate se confirmă, fiind vorba de un schelet uman, aparent întreg, neidentificat deocamdată”.

Osemintele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea expertizării şi stabilirii cauzei decesului, mai transmite IPJ.

Poliţiştii din Aleşd fac cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd, pentru identificarea persoanei şi pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs decesul, informează ebihoreanul.ro

Sursa foto:ebihoreanul.ro

g4media


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *